Necessiteu
3 ous
1 sobret de llevat
1 iogurt de llimona
2 mesures de iogurt de sucre
1 mesura de iogurt d'oli
3 mesures de iogurt de farina
Es barreja tot i es bat amb la batedora. Ho posem en un motllo i ho fem coure al forn que haurem escalfat una estoneta abans, a 180 graus uns 40 minuts. (Això depèn del forn, jo sempre ho tinc una mica més, per veure si està cuit podeu punxar el coc amb un escuradents, si surt net es que ja es prou cuit)
Desprès li podeu posar per sobre sucre glas o sucre fi, al gust del consumidor.
I ja està llest per menjar!..... es un coc fàcil de fer i ràpid.....ràpid de menjar, a casa no dura ni un dia!
8 comentaris:
Aixo es un cop amagat te molt bona pinta.
Doncs mira, n'agafo un trosset, eh? :-))
Mmmmm... boníssim!!! :-)))
(N'agafo un altre trosset jejeje)
Si es la que he provat mes d'un cop, us asseguro que està per llepar-se els dits!!!!!
Jo aquesta recepta la vaig aprendre a fer al cole. Però hi ficava un yogurt de maduixa! Per gustos...
Recupera't!
*Sànset*
Exactament igual, però en versió més dietètica: Canviant la farina per farina integral, la sucre per sucre morè, i el iogurt descremat, ah! i la ratlladura de la pell i una mica de suc d'una llimona.
També és molt bo!
(Encara que després m'ho menjo acompanyat amb xocolata...jo no tinc remei!!! :-)
Sànset jo també vaig variant els gustos del iogurt i sempre queda bonissim :)
heheheAgnès les intencions son bones :) de totes maneres segur que és més sa com ho fas tu :)
Ja no en queda Assumpta :)
Clar que no en queda jeje me'l vaig acabar tot jo! :-))
Ostres, si tens els mateixos plats que jo!!
Publica un comentari a l'entrada