dijous, 23 d’abril del 2009

Les roses de Reus

Els carrers de pobles i ciutats s’han omplert de parades de llibres i de roses de tots colors. M’agrada aquest dia, tot i que no sé dir exactament perquè. M’agrada passejar i badar mirant els llibres i trobar-me roses a cada cantonada, m’agrada veure com la gent surt al carrer fent festiu un dia feiner, m’agrada veure pares i mares comprant llibres als nens i m’agrada veure un avi portant una rosa a la mà.......Tinc tot l’any per comprar llibres i per regalar flors i no m’agraden les cues i les aglomeracions i tot i així, m’agrada aquest dia, és especial, és...... Sant Jordi!Bona diada a tots i totes!

Tot i que per veure roses a Reus no cal esperar al dia de Sant Jordi, en pots trobar repartides per tota la vila .....

9 comentaris:

Assumpta ha dit...

Més bé que tu ho has dit no és pot dir... a mi em passa igual. No suporto les aglomeracions, però per Sant Jordi em semblen diferents... veure l'avi amb la rosa també m'emociona... jo què sé què tindrà aquesta festa tan nostra que l'estimem tant!! :-))

Bonic muntatge de Roses de Reus... alguna la tinc jo també fotografiada, de l'estació enològica, anant a la Biblio... però és que tu n'has trobat un munt!!! :-))

MOLT FELIÇ SANT JORDI, AIGUA!! :-)

aigua ha dit...

AssumptaÉs que fa temps vaig començar una col.lecció de roses de Reus, encara en falten moltes!! :)Que passis un bon dia :)

Tradiblog ha dit...

Si, si, Reus està farcit de roses. L'altre dia vaig fotografiar els escuts del terra del Mercadal. Salut i bon Sant Jordi.

Striper ha dit...

Un reportage de rosas heraldicas impresionant.

M.TeReSa ha dit...

Hola bonica !!!!! feliç Sant Jordi per tu també. Comparteixo el que dius, a mi també m´agrada observar i badar, es tot com relaxant e idilic.
Gaudim-ne !!!
Un petonasssssssss

Anònim ha dit...

Saps que no m'hi havia ficat mai! Feliç Sant Jordi!

McAbeu ha dit...

A mi tampoc m'agraden les aglomeracions però avui aquestes cues són per comprar llibres!
Sembla increïble i això és el que fa màgic aquest dia.
Feliç Diada de Sant Jordi!

Jobove - Reus ha dit...

al museu d'Art i Història de Reus es va fer fa uns anys una exposició amb totes les roses que sortien a la ciutat de Reus i ni havia un futimé
bon sant Jordi

horabaixa ha dit...

Hola Aigua,

Ara que veig aquestes fotos recordo l'ajuntament de Reus que fa servir una rosa com a capçalera dels seus documents.

Sant Jordi, tal com tu dius, un dia que fem festiu però de festa, aqui és on está la gràcia.

Una abraçada