diumenge, 12 d’abril del 2009

Aigua

Amb pluja o sol sempre és bon dia per escapar-se a passejar per La Mussara i les seves muntanyes.

Ja ho diu el refranyer...... A l'abril aigües mil ! i s'ho estant prenent molt seriosament els senyors de la pluja, perquè el bosc vessa aigua per tots els cantons......


diuen que L'abril mullat fa créixer l'herba per al ramat i que Per l'abril cada gota val per mil i el blat s'estira com un fil


ben veritat que val per mil, les fonts ragen sense parar i l'aigua s'escola entre les roques i pedres omplint les basses dels camps.

Però Rient i plorant, l'abril va passant


i si el Març ventós i l'Abril plujós, fan el Maig florit i formós ens espera un mes de Maig ple de colors i bones olors.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

La Mussara té aquest encant especial, té la facilitat de robar-nos el cor i regalar-nos aquestes petites imatges i tant impressionants, sense dubte.

MARTELL DE REUS ha dit...

Ara mateix acabo d'arribar de fer un tomb per les Muntanyes de Prades, tots els rius, rierols, barrancs i barrancons duen força aigua. El Brugent baixa molt ple i deu faltar poc més d'un metre per què el Pantà de Siurana quedi ple. Tot un plaer per la vista, un benefici per la flora i fauna de les muntanyes i també pel camp.

Assumpta ha dit...

M'he quedat mirant les teves magnífiques fotos i llegint els refranys amb que les anaves acompanyant i... de sobte... he recordat que havia de posar a carregar la bateria de la meva càmera!! :-)) Si no fos per les teves fotos no hi hagués pensat :-))

Espero aquest Maig tan maco que ens promet la saviesa popular :-))

Striper ha dit...

mentres l'aigua caigui de forma pausada no cal despreciar-la ..

Parròquia Crist Rei ha dit...

No puc menys que lligar Aigua i Vida i mostrar satisfacció per l'allau de vida d'aquests dies.

aigua ha dit...

Quina raó que tens Cesc :)
Un veritable gaudir dels sentits Martell
I que duri striper :)

Benvingut al Planeta aigua Miquel
Assumpta Espero que facis unes bones fotos :)

Assumpta ha dit...

(volia fer fotos de la font aquella de les canelleres, que vaig dir que l'havien pintat de daurat jeje... i ja les he fet, gràcies :-))

Alma ser ha dit...

Un bonic viatge en imatges m'agrada.Salutacions