divendres, 27 de febrer del 2009

El temps a La Mussara


Avui navegant per aquests mars virtuals he arribat a la web "el temps a La Mussara" en el que es poden veure dades de la temperatura, el vent , la radiació solar.... que fa en aquest mateix instant, o consultar les dades mensuals. També hi ha un blog amb un primer post sobre la boira mussarenca amb una foto preciosa.
Jo hi pujo sovint a La Mussara, em té el cor robat, així que m'anirà molt bé saber quin temps fa per aquells indrets.
En aquests temps en el que sempre anem amb pressa i diem que no tenim temps per res, m'agrada saber que encara hi ha gent que te un moment per observar d'on venen els núvols i per on entra el vent o de contar quantes gotes d'aigua ha plogut avui i a quina alçada caurà el primer floc de neu......

5 comentaris:

Assumpta ha dit...

Una bona trobada, Aigua :-))

El teu blog, amb la música de Bach que sona de fons, i aquestes paraules que dius, de la gent que encara mira els nuvols i compta les gotes d'aigua, és un lloc de pau :-)

Anònim ha dit...

això m'ho apunto m'encanta...

Striper ha dit...

No la conec ni la web ni el poble busco informacio. Bon dia.

MARTELL DE REUS ha dit...

Seria una verdadera llàstima que s'acabés d'ensorrar la pobra esglèsia de La Mussara i més concretament el seu campanar. No sé qui hauria de fer-ho, però ja seria hora que aquests que manen es posin les piles i aturin la desaparició d'un símbol de les nostra comarca que ara per ara sembla inevitable.

Anònim ha dit...

Martell, de fet hi ha un projecte de l'Ajuntament de Vilaplana per a restaurar l'església de Sant Salvador de La Mussara. El problema és que quan recullin els diners necessaris potser ja serà massa tard, però el projecte, de ser-hi, hi és.

Que no tardin gaire que cada cop que hi vaig veig pitjor el campanar, no sé quan temps més aguantarà, però malauradament no serà gaire.