La natura ens ofereix milers de fruits de colors, olors, gustos i textures diferents, alguns podem menjar-los tal com els collim i altres hem après a cuinar-los per fer-los més saborosos.
Algunes vegades les receptes passen de generació en generació i els orígens es perden en el passat.....
Si moleu les llavors de l'ametller......
ho barrejeu amb una mica d'aquest tubercle d'orígen andí......
i ho amasseu tot amb el punt just de cristalls blancs i dolços extrets d'una màgica canya.......
11 comentaris:
Uaaaaaaaau!!! Em sembla que quan tornis a entrar al teu blog en trobaràs a faltar algun d'aquests panellets :-)))
És la manera més original d'explicar la recepta que he vist mai :-)
Ostres!! Acabo de tenir una idea!! L'any passat vaig fer unes fotos de l'aparador de la Pastisseria Soler i Pont plena de panellets per ensenyar-les a un amic que viu a l'estranger. Aquest any havia pensat en posar-les al meu blog... M'autoritzes a enllaçar d'alguna manera l'article que jo faci (aquesta nit o demà al matí) sobre els panellets amb aquest teu? :-)
Sense el teu permís no ho faré, de veritat :-))
Abraçades!!!
Hi tant que pot fer-ho!!!!Assumpta.... i no cal que em demanis permis :)
Moltes gràcies!!! :-))
mmmm... quins panellets més bons!
Que tinguis molt bona castanyada tu també!
Oh !! gran druida done'm una mica de poció màgica en forma de panellets
petons
HAHAHA Es màgia pura té la mà
Us envio uns panellets virtuals per tots :)
T'agafo un panallet, i que tinguis bona castanyada.
I quina pinta que tenen aquests panellets :)
que bons....me'ls menjo? eh? me'ls menjo? mmmhhhhh
Benvinguda zel estas convidada, menja ,menja :)
Hola Aigua,
Amb quina dolçor has anat posant els ingresients. Així creus que algú pot dir que no?
Deliciós post. Com sempre.
Una abraçada
Publica un comentari a l'entrada