No cal una cuina de disseny, ni cuiners de renom. No fan falta ni plats ni coberts per fer un àpat com aquest, només ens cal uns bons calçots.....
i una bona pila de branques seques, si son redoltes molt millor.....
coloquem els calçots sobre les graelles......
i a coure a foc viu fins que estiguin ben fets
m'agrada veure com el foc va cremant les branques fent-les espetegar i com les flames d'un color viu i brillant ballen sobre les brases roentes.
una bona feina en equip, uns vigilant el foc, altres posant els calçots a les graelles i uns quants envolicant-los amb paper de diari per conservar l'escalfor.
tot es apunt per començar a gaudir, la salsa està al seu punt i la gent ja és al voltant de la taula preparada per començar a menjar
ha estat tot un èxit, no n'ha quedat ni un!
al final, les mans ben negres i l'estómac ben ple i el millor de tot, poder gaudir de l'aire lliure en bona companyia.
5 comentaris:
Ostres!! Se m'havia passat aquesta actualització teva!!
Al veure't al meu blog he vingut a mirar expressament i he vist el nou article :-))
Oooooooooh!!! oooh!! què bons els calçots filla meva!! i la salsa!! uffff... no sé pas quins adjectius posar-hi perquè em quedaria curta jejeje
Molt, molt bones fotos, sembla que estiguin aqui mateix, que si estiro la ma n'agafo un... però no, ja veig que us els heu acabat tots!! :-)))
hehehe no en va quedar ni un ! :)
moltes gràcies per estar sempre per aquí Assumpta :)
A mi m'agrdaden molt i amb lo que estan molt bons son amb gana.
En fi, tal i com diu el diari de la foto 6 es veu que va ser una calçotada DE CATEGORIA!!!!
I que en són de bons :)és que són de Valls!!!
Publica un comentari a l'entrada