dijous, 17 d’abril del 2008

Gràcies!

El dimoniet1960 de el bloc d'un de Reus ha otorgat el premi Dard


-premi que és dóna com a reconeixement als valors que cada blocaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.., que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu que està i roman innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades.- a uns quants blocaires:

Consuetudinàrium: Un bloc que compleix de manera sobrada els valors a què fa referència el premi i que molts ja visiteu ben sovint.

Té la mà Maria: Un bloc que no us podeu perdre, si encara no el coneixeu. Una mica anònim i reaci a rebre premis, però que segur que no en farà escarafalls de rebre'l.

El vertigen del trapezista: Un bloc que, com tots els altres, compleix els valors que caracteritzen aquest premi. El vaig llegint de tant en tant, encara que no sigui dels més seguits ni comentats, i té la particularitat de ser el primer blocaire que em va comentar en la meva cibercasa anterior (bloc.cat) de la qual vaig emigrar, igual com ell, per les dificultats tècniques que representava mantenir aquell bloc amb una mica de cara i ulls.

Waipueduca: A més a més de ser mereixedors d'aquest premi, van tenir la gentilesa d'atorgar-me un dels seus premis particulars fa uns mesos.

Planeta aigua: És un bloc que ha nascut fa ben poc i que jo he descobert fa pocs dies. Penso que comença fort i només és qüestió de temps que atregui força visites. Ens mostra una combinació d'elements i temàtiques diverses prenent sempre com a referència l'aigua. Ajuda a veure que, contràriament al que alguns ens volen fer creure aquests dies, no tot el que fa referència a aquest element és dolent o dramàtic.

Vull agrair aquest premi que rebo amb mooooolta sorpresa. Em fa molta il.lusió.

Fa molt poc que estic en aquest món blocaire, que poc a poc vaig coneixent. El planeta aigua és molt jove,i va neixer sense saber on anava,però poc a poc va evolucionant i prenent forma .Gràcies a tots els que aneu passant per aquí i que feu que m'animi a seguir endavant.

6 comentaris:

el nen de les oques ha dit...

Moltes felcitats pel premi!!! Espero que sigui el primer de molts que t'en donarán!!!

Salut!!

Jobove - Reus ha dit...

ets mereixadora d'aquest i de molts altres que ja cauran, segur !!

petons

aigua ha dit...

Gràcies als dos!:) petons

Anònim ha dit...

Felicitats!!!!

Jesús M. Tibau ha dit...

Caram! Moltes gràcies pel reconeixement!

horabaixa ha dit...

Hola de nou,
Sèries de fotos tan les de les bugaderes com les del cel que m'han agradat molt per la seva quotidionitat. Per altres he sentit molt a parlar de Reus, per tu n'he vist una miqueta.
La música preciosa, a conjunt amb el mar i els peixets entremaliats.
Un calida salutació