dissabte, 29 de març del 2008

Planeta blau





El nostre planeta és blau...no deixem que deixi de ser-ho!


10 comentaris:

Ixion ha dit...

Impresionatnes fotos

aigua ha dit...

Si que lo son ixion i espero que podamos seguir disfrutando de estos paisajes durante mucho tiempo....

Alegria De La Huerta ha dit...

Gran fotografies, sí... l'altre dia a la Ser escoltava notícies molt negatives en aquest sentit. No només és el fet de reduir la capa de gel, sinó que ja no neva, sinó que plou i a més a més això fa que es desglaci molt més fàcilment. Espero que no haguem arribat ja al punt de no retorn.

Moltes espècies han mort d'èxit al destrossar el seu ambient, nosaltres anem pel camí. LA natura es recuperarà, evolucionant i creant noves especies que s'hi adaptin... però potser és la pròpia espècie humana la que està amenaçada i no en volem ser conscients.

aigua ha dit...

Nosaltres també ens haurem d'adaptar...

il capo enretirat ha dit...

A l'edat mitjana també hi va haver un periode d'escalfament del planeta i la humanitat, amb menys mitjans que ara, s'hi va adaptar. No els va anar malament perquè seguim estant aquí ;)

No és una mica pretenciós pensar que algo tant insignificant com l'home pugui influir de forma definitiva en una màquina tant enorme i potent? Potser pot influir-hi de forma temporal (anys, décades fins i tot) però confio que la capacitat de reacció de la natura acabaria imposant la seva llei i tornant les coses al seu lloc... tot i que no vull ni pensar com ho faria.

Anònim ha dit...

Jo nomes espero que l'Aina pugui veure molts anys tot això...

il capo enretirat ha dit...

Home!! i tant que ho podrà veure. Aquestes coses, si passen, porten el seu temps. I dsprés de tot veure la natura una mica, només una miiiica enfadada també té el seu puntet. A mi m'agrada :)

Jobove - Reus ha dit...

t'he pres la foto de la cascada, que podia ?

salutacions

aigua ha dit...

Hi tant que pots! :)

horabaixa ha dit...

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
El meu color favorit es el blau. Et vaig dir que el meu nik es aigua.
Desitjo que per molts anys puguem gaudir de tot això. I sobre tot, que els politics quan diuen coses, que les creguin. Nomès així preservarem el nostre dia a dia.
Segueixo llegint......