dimecres, 14 de novembre del 2012

Rally Catalunya- Costa Daurada

........millor dit Rally escombraria.........


 Estic mooooooooolt enfadada amb tots els porcs que han anat a veure el rally i han deixat la seva merda escampada per tota la muntanya de la Mussara.






I es una vergonya que després de quatre dies, els responsables de permetre que es faci la cursa  no siguin capaços de passar a veure com ha quedat de brut el bosc i de fer recollir a qui pertoqui tota la porqueria que ha deixat la gent que ha anat a veure el "fantàstic" rally.

Demano a tots els visitant dels nostres boscos que s'emportin les deixalles a casa i les llencin als contenidors adients.......jo no vaig a casa seva a llençar les meves escombraries, el bosc es de tots i s´ha de mantenir net.

ESTIC MOOOOOLT ENFADADA AMB AQUESTA COLLA DE PORCS!!!!!!!

3 comentaris:

El porquet ha dit...

Som una colla d'ineptes. Ja ens podem anar queixant de polítics i governs... si amb una cosa tan senzilla que depèn de nosaltres (i tan bàsica) com endur-se la merda cap a casa no la sabem ni fer.

Al final tenim el que ens mereixem... és trist, però és així. Per 4 que intentem fer les coses mitjanament bé, n'hi ha 50 que passen de tot.

MARTELL DE REUS ha dit...

Tens tota la raó. Jo ja fa anys que em queixava al meu blog. I el pitjor de tot és que el Rally és possible gràcies als nostres impostos. Anys enrera es feia a Girona i quan la Diputació de Girona va deixar de pagar va venir cap aquí on va trobar una altra diputació pagana.

http://martelldereus.blogspot.com/2009/10/gracies-diputacio-sense-vosaltres-no.html

Anònim ha dit...

Ho sento molt, perque soc un aficionat als rallys, però no menys a la natura. Estic totalment d'acord amb el comentari de "El Porquet".
Jo allà on vagi, m'hen duc la meva brossa, sigui al rally o simplement quan vaig a fer caminada per la muntanya... els incivics no només hi son als rallys, perqué de ben segur hi trovareu deixalles en indrets pocs accesibles per als "desalmats", es a dir, que gent que teoricament es amant de la muntanya l'enbruta: perque he vist brossa en indrets molt, però que molt recondits...no aptes per "domingueros".
Cert es que aquest any he vist molt "quillo" en el rally i que l'organització m'ha semblat com a minim "de pena", i no menys cert que hi pensaba que haurien previst servei de neteja passat el rally!!!!!!! que menys!!!!