
Aquestes de la foto no son de Prades...es que encara no han sortit, si voleu veure com va la collita no deixeu de visitat la web El temps a Prades i la seva secció "seguiment patates de Prades"
El producte a protegir es defineix com els tubercles de l'espècie Solanum tuberosum L, de la varietat cultivada "Kennebec", destinats a consum humà, d'una mide entre 40 i 80 mm, encara que en casos excepcionals pot arribar a 100 mm.
Aquestes patates presenten una pell molt llisa, dura i consistent. La carn és blanquinosa, amb textura consistent i farinosa, sabor dolç i persistent i olor lleuger a castanya.
No deixeu de tastar-les!
Al Setembre es fa la Festa inici de la campanya de la patata de Prades, a veure si aquest any i puc anar.
3 comentaris:
A ma iaia sempre li porten les pataques -que en diem així- de Prades. I les truites són tremendes!
*Sànset*
Confesso que en aquests moments no tinc patates a casa... Si vols uns préssecs :-))
A mi també m'agraden moooooolt ;-)
I l'enllaç per seguir el seu seguiment... m'he quedat al·lucinant ;-)
Al forn, o microones, que fa més via, mmmm, obertes, amb allioli, o salsa verda,...ja se que faré demà per dinar!
Quina pàgina la de prades I les seves patates!
Publica un comentari a l'entrada