dissabte, 1 de maig del 2010

Conectant....

No feia gaire bon dia però tot i així hem decidit fer una sortida familiar amb entrepans i carmanyoles per connectar amb la terra que ens envolta.

Hem anat a visitar els paratges que envolten els molins paperers de Tarrés, a Alcover, un lloc que estan arreglant i deixant molt bonic i endressat.


Cada raconet te un encant especial que et convida a passejar pels voltants del molí o a seure a descansar i gaudir del moment.



Desprès de fer un cop d'ull al cel i veure que no plouria de moment, hem decidit anar a caminar una mica fins al Niu de l'Àliga, un lloc del que havia sentit a parlar molt però que encara no havia visitat mai.





Tot observant els regals de la natura i desprès de més d'una hora d'agradable camí hem arribat
a un dels gorgs del riu Glorieta

i hem pogut gaudir d'aquest preciós paratge, el Niu de l'Àliga.


Ha estat un plaer seure una estona sobre una pedra vora el riu net i transparent i escoltar el so de l'aigua caient entre les roques folrades de molsa, un bon regal desprès de la caminada i un bon lloc per conectar amb la natura.

6 comentaris:

Assumpta ha dit...

No sé si t'ho he dit alguna vegada, però t'hauries de fer un blog de fotografia, amb el cos principal del blog més gran, perquè les teves fotos són PRECIOSES... i més grans encara lluirien més :-))

Un reportatge fantàstic ;-))

MARTELL DE REUS ha dit...

El Niu de l'Àguila és un indret força bonic. La llàstima és que a l'estiu es massifica i la gent no té gens de cura en respectar-lo.

Jobove - Reus ha dit...

bon reportatge d'aquests paratges formidables, felicitats i una abraçada

aigua ha dit...

Doncs a veure si frenes una mica striper :)
Tu que les veus amb bons ulls Assumpta:) moltes gràcies, però quan un lloc es bonic no costa gaire fer fotos :)
Ja ho vaig pensar Martell que a l'estiu deu semblar la rambla!!! que costa ser una mica curós amb el que ens envolta! :(
Gràcies Té la mà

sànset i utnoa ha dit...

A la zona dels molins paperers no hi he estat, i mira que cau aprop de casa! una sortida pendent.

*Sànset*

aigua ha dit...

Doncs no t'ho perdis Sànset :)