dijous, 1 d’abril del 2010

Botigues amb passat

M'agrada passejar i badar pels carrers, sempre hi ha llocs interessants per veure i descobrir, espais amb personalitat pròpia que sobreviuen en el temps, com aquestes botigues que es poden trobar tombant pels carrers de Reus un matí de primavera .......





Algunes han adaptat els seus productes a les necessitats actuals, però d'altres semblen haver-se aturat en el temps.....




Aquests llocs donen vida i ambient als nostres carrers, son les botigues de sempre, amb botiguers als que els agrada la seva feina, espais que ens fan sentir com a casa perquè sempre han estat allà i espero que hi estiguin durant molts anys més.

6 comentaris:

Assumpta ha dit...

Aquesta tarda mateix he passat per davant de la Merceria Sardà amb uns amics de Lleida i ens hem fixat en com, conservant tot el seu estil antic, la botiga és plena i fa goig de veure ;-))

Anònim ha dit...

Sí, aquestes botigues antigues i algunes molt maques haurien de ser anomenades al menys d'interés cultural, si no arribará un temps en que es pederán i sí será una bona llástima, tant sols serán "records".Carme.

Agnès Setrill. ha dit...

Són molt maques les fotos.
Menys la primera, les altres les conèc. En quin carrer està?

aigua ha dit...

hola Agnès doncs la bodega La parra està al raval Santa Anna, segur que hi ha moltes més botigues amb "solera" un dia aniré de safari :)

Agnès Setrill. ha dit...

Gràcies! Mira que hi passo, i encara no hi caic!!?
Ja ens ensenyaras les fotos d'aquest safari, amb lo observadora que ets, encara descobriras moltes més coses interessants!

res ha dit...

bon recull
m'agrada
salut!!