diumenge, 8 de novembre del 2009

Nancy

Aquests dies en els que els canals de televisió ens martiritzen amb centenars d'anuncis de joguines he recordat una de les que em va acompanyar en la meva infantesa......què diferent era tot a les hores .....


Una de les meves nines preferides era la Nancy, en tenia una i no set o vuit com la majoria de nenes d'ara que tenen un munt de Barbies.


La meva Nancy anava amb mi a tot els llocs, a la platja, a la muntanya o a jugar a casa de la veina i la meva mare li havia fet vestidets per cada ocasió, fins i tot una disfressa de la novia de Sandokan :)

Ara tenen tantes nines diferentes que la majoria acaben en el fons d'un calaix totes despentinades i mig despullades perdent tot el glamour que porta la novetat.

Aquesta nina va ser desbancada per la Barbie però per mi la meva Nancy, la millor!

5 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Jo també en vaig tenir una, la meva germana petita li va ratllar la cara amb bolígraf...encara no se si l'he perdonat! Però riem molt quan algún cop ella em recorda la manera com li vaig llençar les sabatilles pel cap de la ràbia que em va fer.

Com dius, en poca quantitat es valora més i si juga més. :-)

Striper ha dit...

A mi aquesta m'agrada molt mes que la barbie.

Assumpta ha dit...

Siiii la Nancy la millor!!!

Jo també la tenia!! :-)) I tampoc entenc perquè les nenes avui en dia tenen "tantes" Barbies... la gràcia estava en tenir-ne una (Nancy, clar) i que, en regals successius (sant, aniversari i Reis -i no a tothora com avui en dia-) arribessin més vestidets o complements :-)

Nancy for ever!! :-))

MARTELL DE REUS ha dit...

Us heu fixat que tots els anuncis de joguines que passen per TV3 són en español?

Tete ha dit...

On son aquells dies en els que em podia passar una tarda jugant amb un parell de "clics" (playmobil).?
On son aquells dies en els que una capsa gran de cartró era un cotxe que em portava a resoldre tot tipus de misteri?
PSP, WII, DS... aquestes lletres faran perdre la imaginació als nostres fills i nets?????