dijous, 26 de novembre del 2009

Les coses com son

Fa dies que vaig observar que el terra que envoltava a una tapa de la companyia d'aigües de Reus estava molt malmès. Algunes rajoles estaven trencades i fins i tot es veia un forat.
Per aquest carrer passa molta gent i com que està al costat d'un pas de vianants és trepitjada continuament.
Jo patia pensant que algun dia algú prendria mal.
Ahir al matí vaig enviar un correu electrònic a l'Àrea de Via Pública i quina ha estat la meva sorpresa quan aquest matí ja estaven els operaris treballant per arreglar les rajoles.
Aquesta tarda he rebut un correu del regidor de l'Àrea de Via Pública comunicant-me que l'empresa municipal d'aigües li havia comunicat que avui mateix procedirien a la seva reparació i agraint la meva col·laboració.

Les coses com son, les meves felicitacions per la rapidesa amb que han solucionat el problema.

5 comentaris:

Striper ha dit...

Sorprenenment de vegades hi han coses que funcionen.

Anònim ha dit...

De vegades sorprenen eh :)

Assumpta ha dit...

Jejeje fa molta il·lu :-)

Jo també vaig fer una cosa semblant fa un any i mig, també per una tapa d'aquestes que es movia i feia un soroll terrible quan els cotxes hi passaven pel damunt (clonc clonc: el primer clonc eren les rodes del davant i el segon les del darrera jeje).

Un dia, parlant-ne amb una senyora que viu dos blocs a la dreta de casa, deia que també els hi molestava tant, que per la nit els sobressaltava (era l'estiu, i de veritat que era molt molest)

Vaig provar per mail... i al dia següent ho arreglaven! :-))

MARTELL DE REUS ha dit...

Una cosa ben feta per part d'una administració pública és tan inusual que fins i tot és objecte d'un post i d'algun dels seus comentaris.

Anònim ha dit...

Es veritat que es veu que sí que hi han polítics que volen fer bé les coses, peró es clar, fan més soroll els altres i sembla que tots siguin iguals, ens tenim d'esforçar una mica per separar la brossa de la palla, no?