divendres, 12 de juny de 2009

Corpus 2009 a Reus

Aquí teniu el programa de la Festa de Corpus de Reus. Us recomano la coca de cireres típica d'aquesta ciutat, bona, bona!

8 comentaris:

TETE ha dit...

Es la meva? Es la meva? Es la meva? Es la meva? Es la meva? Es la meva? Es la meva? Es la meva? Es la meva? Es la meva? Es la meva? Es la meva? Es la meva? Es la meva? Es la meva?

aigua ha dit...

hehehe tete aquesta ja ha passat a millor vida! :)

Assumpta ha dit...

Estava segura (bé,... al 90% podriem dir) que posaries programes de festes!! :-))

No sé com ho fas però et queda xulíssim!! :-)

I la cocaaaaaaaaaaaaaa mmmmmmmmm quina pinta que té!! Aquest any ja n'he menjat un parell, crec de del Soler i Pont (dic crec, perquè el que sempre em fa engreixar portant aquestes cosetes és el meu marit i suposo que serien d'allí jajaja)

Ja li has portat una coqueta al tete? Em sembla que li feia molta il·lusió :-))

aigua ha dit...

Ei Assumpta que aquest programa no l'he fet jo!!! (que més voldria) :) que l'he tret de la web de l'ajuntament de Reus :)
i el tete s'haurà d'esperar al diumenge per menjar la coca de cireres! :) jo ja en porto unes quantes :)

Sergi ha dit...

Benvolgut blogaire del Planeta Aigua,

el proper dia 6 de juliol es presentarà el primer mitjà digital del conjunt del Camp de Tarragona, www.delCamp.cat. El diari digital enfocat a la nova realitat geogràfica de la vegueria del Camp de Tarragona comptarà amb una versió per a escriptori i una versió per a dispositius mòbils, i alhora, com a novetat en els mitjans de comunicació de proximitat, hem incorporat la possibilitat de que els blogaires del Camp puguin incloure en el seu blog un ticker, una aplicació amb l'actualització de les últimes notícies de delCamp.cat, o el mapa de l'estat del temps del Camp de Tarragona.

delCamp.cat és el primer mitjà de comunicació que neix amb la vegueria com a àmbit informatiu natural. La personalitat pròpia de la qual disposa el Camp de Tarragona passa ara a estar representada políticament a través de la nova limitació territorial catalana. És per això que aquesta jove capçalera pretén ser un reflex objectiu, rigorós i independent d'uns nous interessos, unes noves metes i, en definitiva, d'una nova etapa del Camp. A part de l'estricte servei informatiu que compleixen els mitjans de comunicació, aquests també assumeixen el rol d'elements cohesionadors del territori i delCamp.cat té com a objectiu ser altaveu de les diferents realitats del conjunt de les sis comarques de la vegueria.

Un dels objectius principals del mitjà de comunicació és fer partícep als lectors. Per això, a més de la possibilitat de posar a la vostra web el ticker o el mapa del temps del Camp, el diari també compta amb una secció feta i pensada pels lectors. SomdelCamp! és un espai on els usuaris poden pujar les seves notícies, les seves fotos i els seus vídeos. Un exemple més de que el periodisme ciutadà no ha d'espantar als periodistes. Hem de saber mirar les possibilitats de les noves tecnologies i aprofitar-les per obrir les mires dels mitjans de comunicació.

Si estàs interessat en incloure el ticker o el mapa del temps al teu blog, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Quan s'obri el mitjà, el proper sis de juliol, hi haurà les instruccions per tal de poder incloure aquesta aplicació al teu blog. Si vols ser dels primers en poder incorporar l'aplicació, et podem facilitar el codi per tal de que el provis i ja el tinguis en funcionament el mateix dia 6 de juliol.

Rebeu una cordial salutació de tot l'equip de delCamp.cat, i alhora, rebeu també una felicitació per la vostra tasca dinamitzadora que feu des dels vostres espais a la xarxa.

Sergi Zorrilla
www.delcamp.cat

info@delcamp.cat

Agnès S. ha dit...

M'has fet venir unes ganes de menjar-me'n una!!! I què puc fer? és diumenge a la nit!
Hauré d'esperar a demà!

Thera ha dit...

Vaig estar a Reus aquest passat divendres i dissabte. Vam veure els gegants dins l'ajuntament, una bona colla per cert! :)

aigua ha dit...

Ja has conseguit una coca Agnès? :)
Benvinguda al Planeta aigua Thera si que son una bona colla de gegants :)a mi el que més m'agrada es el carrasclet :)