divendres, 21 de març del 2008

Buscant la posta de sol


Sortint de Marçà, cap a Colldejou ,ens sorprèn el contrast del vermell de la terra i el verd de les noves fulles que creixen...la primavera ha arribat.

Foto - Planeta aigua
al peu de la Mola de Colldejou uns grans "ventiladors" ens vigilen, fent girar sense parar els seus llargs braços blancs.......
Foto - Planeta aigua
desenes de gegants eolics creadors de vents........la imaginació es lliure al planeta aigua!

Foto - Gepec


Video - Planeta aigua
el màgic moment arriba, el sol es pon darrera les muntanyes i comença l'espectacle, en uns minuts el cel es vesteix de colors..taronges,vermells i grocs es barregen per uns instants,és molt bonic, però tant breu...respires, somrius , saps que demà hi haurà un altre funció.

Foto - Planeta aigua
no t'ho perdis...


4 comentaris:

Alegria De La Huerta ha dit...

Sembla que és una terra tranquil·la... però quin coi de vent, oi?

Les postes i les sortides de sol són una funció tan efímera... i que cada dia fa servir un teló diferent. Recordo una posta de sol a Mallorca, on ens vam reunir gent en un punt, anava arribant gent, pacientment seien, sense dir res, esperant fins la posta de sol, i quan va arribar el moment tots estàvem pendents, es va acabar i la gent va anar desfilant, sense dir res, des d'on havien vingut. Màgic!!

aigua ha dit...

Si que es tot un espectacle alegria de la huerta!:)

il capo enretirat ha dit...

Efectivament, terra tranquila i de molt de vent. És part de la gràcia. És precisament aquest vent el que neteja l'atmòsfera i li dóna aquella llum tant i tant especial. No l'he vist enlloc més.
Maca la experiència que explica l'Alegria sobre les postes sol. Què tindran les postes de sol per ser viscudes d'aquesta forma tant màgica i quasi hipnòtica?

horabaixa ha dit...

Hola,
Cronica fotografica/escrita. Pura poesia escrita/visual.
Com tu molt bé dius. Cada dia hi ha funció. No tothom ho sap apreciar.
Gràcies per compartir-ho
Mentre, jo vaig seguint