dilluns, 12 de juliol del 2010

Horta de Sant Joan

Feia molt temps que tenia ganes de visitar Horta de Sant Joan i aquest cap de setmana he pogut tenir un primer tastet d'aquesta terra que m'ha sorprès molt positivament.

 Des de el poble és pot gaudir d'aquesta preciosa vista de la Muntanya de Santa Barbara amb el convent de la Mare de Deu dels Àngels més conegut com a convent de Sant Salvador d'Horta.


Des de aquest lloc és pot veure el poble tot i que a la foto no es veu gaire bé pel contrast de llum. He promès tornar a aquest lloc on es respirava molta pau i tranquil·litat, però que la forta calor no em va deixar gaudir del tot.



Horta de Sant Joan té racons de postal, portes de fusta, carrers estrets i porxats ens transporten a temps medievals i ens conviden a seure per descansar una estona.



La plaça porticada de l'església  també és molt bonica, llàstima que era  plena de cotxes que no em van deixar fotografiar-la.
Espero poder tornar a la tardor quan la calor no apreti i em permeti passejar tranquil·lament per aquest preciosos carrers i paratges.

2 comentaris:

Assumpta ha dit...

Quin reportatge tan maco!! :-)

Totes són maques, però la penúltima m'encanta ;-)

sànset i utnoa ha dit...

M'hi he passejat i és molt recomanable.

Val la pena recordar, un any després, que hi segueix sent!

*Sànset*